Om os

Marsk Camp er en del af naturen

Marsk Camp tilbyder autentiske oplevelser direkte i marsken bestående af topmoderne luksus autocamperpladser samt overdådige Glampingtelte. Udover overnatning, huser vi også en fantastisk restaurant, café samt isbar med hjemmerørt italiensk is.

 

Vi står klar i receptionen til at tage imod jer, når I ankommer.

 

Selve Marsk Camp området ligger lige på kanten til Nationalpark Vadehavet, som er på Unescos verdensarvsliste. Dette kommer i særdeleshed til syne oppe på toppen af Marsk Tower, hvor man 25 meter oppe og 36 meter over havets overflade får en enestående udsigt. 

På trods af at Marsk Camp ligger i marsken, er nærområdet bestemt også et besøg værd!

Inden for en køreradius af 25 minutter har du Ribe, Tønder, Højer, Vidåslusen og Rømøs fantastiske strande. Stedet hér skal ikke kun være for turister, det skal også være for borgerne i lokalområdet.

 

Investorerne

Lokale ildsjæle

Ni investorer står bag Marsk Camp A/S, alle forretningsfolk fra lokalområdet, hvis vision er, at gøre Skærbæk endnu mere synlig for både lokale og turister. Missionen er national og international, hvor der skal være plads til at holde ferie i længere perioder, men også hvor man kan komme på dagsbesøg og (gen)opleve marsken fra flere perspektiver. De ønsker brændende udvikling for nærområdet og vil Skærbæk det absolut bedste.

 

De ni investorer er:

Jørgen Hansen – Bilforhandler

Mads Vejrup – Entreprenør

Lars T. Gad – Maskinstation-ejer

Holger Lassen – Tømrermester

Jonas B. Olesen – El-installatør

Merry & Brian Riis – Møbelhandler

Dan Hamann – Brøns Group

Per & Hans Erik Nielsen – Murermestre

Hans Henrik Pørksen – Landmand