Nyheder

Hold dig opdateret

14 sep. 2022

Tina Seirup Nielsen - Foredrag

HAV MOD TIL AT FORFØLGE DINE DRØMME

– EN REJSE FRA SKOFABRIK TIL KUNSTSKOLE

 

Tina Seirup Nielsen fortæller i dette personlige og humoristiske foredrag om sin rejse fra at arbejde i en skofabrik i Kina, til at vælge at blive kunststuderende og iværksætter. En rejse der har budt på flere udstationeringer og mange forskellige stillinger i alt fra produktion til design. Og på uddannelser i alt fra hardcore LEAN til spirituel ledelse. Kan man virkelig ændre retning så mange gange i sit liv?

 

Vi tør ofte ikke gribe chancerne her i livet, fordi vi frygter, noget kunne gå galt – eller ikke ønsker at skille os ud. Men hvad er egentlig det værste, der kan ske? Livet går så hurtigt, og det er vigtigt, at vi forsøger at leve lige præcis det liv, vi kunne tænke os, fyldt med det der gør os glade.

Efter 14 år i samme virksomhed sagde Tina i efteråret 2020 sit mangeårige lederjob op, for at forfølge sine drømme om at starte på kunstskole og at starte sin egen virksomhed. Et valg der medførte, at det velkendte og trygge og de mange gode kollegaer, blev byttet ud med et ukendt, usikkert og ustabilt iværksætter- og kunstnerliv. Og samtidig et liv, der fylder hende med endnu mere energi, overskud og livsglæde end tidligere. Hør Tina fortælle om, hvad der fik hende til at træffe dette valg, og hvordan hun har arbejdet med at finde ind til sine drømme.

Dette foredrag er en personlig historie, der kan inspirere dig til at mærke efter, om du har små eller store drømme, som du ikke har udlevet endnu, og om du lever det liv, der gør dig mest glad.

 

Tina Seirup Nielsen er uddannet cand.merc. fra Kolding Universitet, og har sidenhen ligeledes uddannet sig i LEAN, Design Management og Spirituel Ledelse - og studerer nu på Aarhus Kunstakademi. Hun er medejer af virksomheden AnimalSouls ApS, samt af virksomheden Livsglaede.com hvor hun fungerer som underviser, foredragsholder og forfatter. Tina har tidligere arbejdet 14 år for ECCO Sko, senest som Chief of Staff i Design.

 

KØB BILLETTER HER