Glampingtelte Nordisk

Vores fine Glampingtelte Nordisk er 24m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200), hyggelig stue med to sovesofaer, der kan give yderligere 4 sovepladser, så der er plads til en familie/gruppe på 6 personer (4 voksne og 2 børn). Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 6, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri.

Vi har i alt 6 Nordisk telte.

Glampingtelte Lotus Belle

Vores nytilkommende Lotus Belle telte er 19,6m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200) og et hyggelig siddeområde hvor man kan nyde en kop kaffe eller en god bog. Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 2, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Som noget helt specielt, er disse telte udstyret med 360-graders paneler i loftet, så man kan nyde synet af stjernehimlen fra sin seng. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri. I disse telte er der plads til 2 personer.

Vi har i alt 3 Lotus Belle telte.

Hvad er Glamping?

Glamping er den perfekte ferie for livselskere. Kom tæt på naturen uden at gå på kompromis med luksus og selvforkælelse. Vågn op til fuglesang i en rigtig seng med bløde dyner og højt til loftet.

Kom væk fra hverdagens stress og jag. Gå ned i gear. Slap af og oplev alt det bedste, som naturen har at tilbyde. Lyt til livet i Marsk Camp eller stilheden i din egen lille luksusboble.

Når du vælger Glamping på Marsk Camp, får du mere end bare et luksustelt med eget toilet og bad. Her kan du også se frem til unikke naturoplevelser i marsken og ved Vadehavet. Spørg i receptionen, hvis du vil have ideer til udflugter og oplevelser i lokalområdet.
Kombiner naturen med luksus og komfort.

Info

Vi har samlet vores priser, oversigtskort og bookingkalender ét sted for at give et større overblik:

PRISER

Vi har samlet alle praktiske oplysninger, som du kan få brug for på én side for at give et bedre overblik:

PRAKTISKE INFORMATIONER