Denne særlige aften vil byde på en udsøgt menu, sammensat af vores dygtige kokke. Mens du nyder din middag, vil Bent dele fascinerende historier og indsigter fra sin seneste bog, "En Gastronomisk Rejse", hvor Restaurant Marsk også spiller en rolle.

Bent Christensen er ikke kun en mester i det kulinariske håndværk, men også en fremragende fortæller. Hans bog er en hyldest til de kulinariske oplevelser og en opdagelsesrejse i smagens verden.

Begrænsede pladser tilgængelige
Sikr dig en plads til denne enestående aften ved at reservere dit bord nu. Antallet af pladser er begrænset for at sikre en intim og personlig oplevelse for alle gæster.

Reserver dit bord
Ring til os på 72 18 67 80 eller send en e-mail til welcome@marskcamp.com

Glæd dig til en aften, hvor god mad, spændende fortællinger og hyggeligt samvær går op i en højere enhed. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig aften på Restaurant Marsk!

Menu

9 serveringer

Tærte - rødbede - røget friskost
Rømø reje - Jordskokke - hasselnød
Krabbe – selleri – hyldeblomst 

*

Lyksvad kaviar - Vesterhavs kulmule - peberrod
Vadehavs østers - kål - kartoffel
Rødtunge - jomfruhummer – sauce aromatique
Marsk lam - morkel - løvstikke

*

Yoghurt – skyr - æble 
”Sønderjysk brødtort” 

1395,-
Med i prisen er hele menuen; 9 serveringer, og bogen "En Gastronomisk Rejse" til en værdi af 595,-
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Reservér bord her: