Menu 

3- eller 5-retter

Marinerede Rømø rejer – peberrod – dild – friske urter

*Smørbagt kulmule – sauce nage – gulerødder – croutoner

Marsk lams rillette - brændende kærlighed – rødbeder – luftig kartoffel

*Kalvefilet – persillepuré – morkel sauce – kål

*Sorbet – vanilje crème anglaise – karamel – ristet havre

*3-retters

Julebuffet

 

Marineret sild med karrysalat, dild og løg

Koldvandsrejer med citron og marineret agurk

Kogt æg med dild mayo, sprøde croutoner og karse

Gravet laks med rævesauce og fennikel

Roastbeef med syltede agurker, peberrod og remulade

Frisk grovbrød, rugbrød, knækbrød og saltet smør

*

Stegte fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet tartelet med høns i asparges

Små Sønderjyske medister med hjemmelavet rødkål

Confiteret andelår med andesovs

Små ristede kartofler med urter

Gammeldaws hvidkål

*

Osteanretning med æblekompot og vindruer

Hjemmelavet Risalamande med ristede mandler og kirsebærsovs