Julefrokost

 Book årets julefrokost på Marsk Restaurant, men vent ikke for længe, for på følgende datoer er alle borde i restauranten allerede fuld booket:
6. november, 13. november, 27. november, 8. december.


Book ved at sende en mail til restaurant@marskcamp.com, oplys hvilket tilbud du ønsker samt dato og antal personer

ÅRETS JULEFROKOST I HUSET
FORSLAG NR. 1

JULEFROKOST MENU
MIN: 20 PERSONER

MARINERET SILD MED KARRYSALAT, DILD OG LØG
KOLDVANDSREJER MED CITRON OG MARINERET AGURK
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST OG FENNIKEL
STEGTE FISKEFILET MED TYTTEBÆR OG HJEMMELAVET REMOULADE
FRISK GROVBRØD, RUGBRØD OG SALTET SMØR
*
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES
SMÅ SØNDERJYSKE MEDISTER MED HJEMMELAVET
RØDKÅL
CONFITERET ANDELÅR MED ANDESOVS
SMÅ KARTOFLER MED URTER
FRIKADELLER MED GAMMELDAWS HVIDKÅL
*
OSTEANRETNING MED GARNITURE OG KNÆKBRØD
RISALAMANDE MED RISTEDE MANDLER OG KIRSEBÆRSOVS
JULEBUFFET

PRIS 355 PR. KUVERT


JULEBUFFET MED VIN, ØL OG VAND AD LIBITUM I 4 TIMER
PAKKE PRIS 695 PR. KUVERT

ÅRETS JULEFROKOST I HUSET
FORSLAG NR. 2


JULEFROKOST I 3 SERVERINGER

1. SERVERING
MARINERET SILD MED KARRYSALAT, DILD OG LØG
KOLDVANDSREJER MED CITRON OG MARINERET AGURK
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST, FENNIKEL OG SALAT
FRISK GROVBRØD, RUGBRØD OG SALTET SMØR
*
2. SERVERING
TARTELET MED KLASSISK HØNS I ASPARGES
SMÅ SØNDERJYSKE MEDISTER MED HJEMMELAVET RØDKÅL
CONFITERET ANDELÅR MED ANDESOVS
SMÅ KARTOFLER MED URTER
*
3. SERVERING

2 SLAGS OSTE MED GARNITURE OG KNÆKBRØD
RISALAMANDE MED RISTEDE MANDLER OG KIRSEBÆRSOVS
345 KR. PR PERSON

VIN, ØL OG VAND UNDER MADEN 255 KR. PR KUVERT

TILKØB:
SPRØD FISKEFILET MED HJEMMELAVET REMOULADE OG DILD 25 KR. PR PERSON

ÅRETS JULEFROKOST KUN UD AF HUSET
FORSLAG NR. 3

JULEFROKOST BUFFETMENU
MIN: 20 PERSONER


MARINERET SILD MED KARRYSALAT, DILD OG LØG
KOLDVANDSREJER MED CITRON OG MARINERET AGURK
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST, FENNIKEL OG SALAT
STEGT FISKEFILET MED TYTTEBÆR OG HJEMMELAVER REMOLADE
SMÅ SØNDERJYSKE MEDISTER MED HJEMMELAVET RØDKÅL
CONFITERET ANDELÅR MED ANDESOVS
SMÅ KARTOFLER MED URTER
FRIKADELLER MED GAMMELDAWS HVIDKÅL
RISALAMANDE MED RISTEDE MANDLER OG KIRSEBÆRSOVS
FRISK GROVBRØD, RUGBRØD OG SALTET SMØR

JULEBUFFET
345 KR. PR PERSON