Nytårsmenu 2021

 Af Steffen Snitgaard

Vil du gerne bestille årets nytårsmenu, skal du sende en mail til restaurant@marskcamp.com

Forret:
Bagt nytårstorsk med hummerbisque, let ristet selleri puré med citrus, vintersalat med urter og dildolie serveres med koldhævede ciabattabrød og saltet smør.

Hovedret:
Stegt oksemørbrad med timian, kartoffelgratin, persille puré,
langtidsbagte skalotteløg med urter og rødvinssauce med mild peber.

Dessert:
Mørk chokoladekage med hvidchokoladecreme, blommegelé,
karamelliseret hvidchokolade og nøddetwill.

385,- pr. kuvert

 

Natmad:
Croissant med hjemmelavet hønsesalat 75,- pr. kuvert

Tilkøb:
Kartoffelchips med urtecreme 35, -
Saltede mandler 35,-

Vin-pakke, med en flaske hvidvin, rødvin og dessertvin 275,-
Champagne 255,-

 

ÅRETS JULEFROKOST I HUSET
FORSLAG NR. 2


JULEFROKOST I 3 SERVERINGER

1. SERVERING
MARINERET SILD MED KARRYSALAT, DILD OG LØG
KOLDVANDSREJER MED CITRON OG MARINERET AGURK
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST, FENNIKEL OG SALAT
FRISK GROVBRØD, RUGBRØD OG SALTET SMØR
*
2. SERVERING
TARTELET MED KLASSISK HØNS I ASPARGES
SMÅ SØNDERJYSKE MEDISTER MED HJEMMELAVET RØDKÅL
CONFITERET ANDELÅR MED ANDESOVS
SMÅ KARTOFLER MED URTER
*
3. SERVERING

2 SLAGS OSTE MED GARNITURE OG KNÆKBRØD
RISALAMANDE MED RISTEDE MANDLER OG KIRSEBÆRSOVS
345 KR. PR PERSON

VIN, ØL OG VAND UNDER MADEN 255 KR. PR KUVERT

TILKØB:
SPRØD FISKEFILET MED HJEMMELAVET REMOULADE OG DILD 25 KR. PR PERSON

ÅRETS JULEFROKOST KUN UD AF HUSET
FORSLAG NR. 3

JULEFROKOST BUFFETMENU
MIN: 20 PERSONER


MARINERET SILD MED KARRYSALAT, DILD OG LØG
KOLDVANDSREJER MED CITRON OG MARINERET AGURK
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST, FENNIKEL OG SALAT
STEGT FISKEFILET MED TYTTEBÆR OG HJEMMELAVER REMOLADE
SMÅ SØNDERJYSKE MEDISTER MED HJEMMELAVET RØDKÅL
CONFITERET ANDELÅR MED ANDESOVS
SMÅ KARTOFLER MED URTER
FRIKADELLER MED GAMMELDAWS HVIDKÅL
RISALAMANDE MED RISTEDE MANDLER OG KIRSEBÆRSOVS
FRISK GROVBRØD, RUGBRØD OG SALTET SMØR

JULEBUFFET
345 KR. PR PERSON